Måns

Så kom då äntligen vår lille prins, den 18 augusti. Som jag har väntat!
Med lite hjälp av en hinnsvepning så blev det fart, eller jag antar att de var tack vare den. Dock gick det lite väl fort denna gång, vi hann knappt fram, det var en plågsam resa kan jag lova.
Andreas var rätt nervös de sista milen :)
Men vi hann fram och allt gick fint, efter max 15 minuter i Lycksele så låg en helt perfekt liten kille på mitt bröst, jag kan inte säga att det var den ultimata förlossningen, känns som att jag inte riktigt hann med, men å andra sidan är det kanske inget att dra ut på i onödan heller.



Lyckan var total från första stund! På en gång var allt jobbigt och ont som varit under denna graviditet bortblåst. Det är en fantastisk upplevelse, det är en gåva att få bli/vara mamma! Det bästa som finns!


Andreas stannade på BB, det var väldigt mysigt och omtänksamt. På fredagkväll åkte han hem för att komma tillbaka på lördag förmiddag med Alfred och Amanda för att hämta hem oss.
Stoltare storebror än Alfred, det finns inte, han hade bara ögon för lillebror,
det första mötet mellan mina söner kommer jag alltid minnas!



Tårar av lycka välde fram när jag hörde allt Alfred sa till sin bror!

Här hemma har vi blivit uppvaktade, vi har fått MASSOR av fina blommor, det är sorgligt att snittblommor dör så fort, för de är så underbara buketter!
Även andra presenter har vi fått, det finns så många fina människor runt oss!
Tusen tack!
 



Jag tar vara på tiden mycket bättre denna gång, med andra ord så struntar jag i de mesta "måsten" här hemma. Jag ska ha dessa två njutarveckor innan Andreas börjar jobba igen, till att bara vara!

Andreas och Alfred håller däremot på och jobbar med garaget, hela tomten har förvandlats till en söndertrampad grusgrop :P IGEN...
Dock blir det väldigt fint och bra när de blir färdigt!

Nej nu är det dags för en tupplur!

Ha en fin helg mina vänner!


Vecka 41 och 7 år

Så var vi här igen då, en vecka efter BF, hade hoppats på lite kompensation denna gång då jag fick vänta i 10 dagar extra på Alfred, men de verkar inte fungera så...
Har blivit väldigt förkyld oxå så allt känns extra tungt, halsen skriker och hela kroppen känns ond och trött.
Det är iof lättare att vila men jag bävar lite för en förlossning i denhär formen. Hoppas det är fort övergående detta virus.

Helgen har gått fort, vi har tillbringat en stor del av den i Ormsjö på våra vänner (numera) herr och fru Bergholms bröllop, så vackert, de hade verkligen tur med vädret på lördagen då de vigdes utomhus.
Alfred var med på sitt första bröllop, de var rätt besvärligt att sitta/stå still under vigseln, men resten av dagen skötte han sig exemplariskt!

 

Vi fick god mat och höra många fina tal och roliga spex :)
Jag blir nästan sugen på ett eget, men samtidigt så bävar jag för all planering. 


TACK för att vi fick dela Er dag!!

På tal om kärlek och sånt så är de min och Andreas dag idag,
7år har vi levt tillsammans,
så idag ska jag ägna åt att fixa gomiddag och mys för kvällen!




BF imorrn

Imorrn ska bebisen i min mage ut, ja, så är de sagt. Men de lär nog bli några dagar extra, har säkert en väldigt mysig mage inuti :)
Men vi längtar så vi nästan inte står ut, de dumma är att jag börjar längta redan innan BF så det blir sååå väldigt många dar av längtan. Har så svårt att sysselsätta mej med något, går bara och degar vilket INTE är bra för mej. Så idag har jag faktiskt varit nere i vår blivande bastu och skruvat lite, ska slå panel på ytterväggen bara A kommer hem från sin båttur.
Det är så himla roligt att ha ett projekt att hålla på med!

Vädret har varit väldigt regnigt i helgen, det är en total kontrast till resten av sommaren som varit strålande fin! Jag skulle ljuga om jag sa att jag tyckte om det, men de är ändå inte helt fel att dra på sig regnkläder och stövlar och traska runt i skogen en sväng. Sedan gillar jag att temperaturen på nätterna är sovvänlig igen :)
Mörkret börjar komma tillbaka och det är rätt mysigt de med.
Jag känner mej fulladdad på energi efter denna soliga varma sommar.
Laddad för en höst och vinter med en lite bebis plus mitt yrväder till 3åring på det!

Har lite egentid just nu, Alfred följde med på båtturen så jag ska lägga mej med en god bok och vila lite.

Det har varit dåligt med bilder på sistone, så lite kan jag bju på nu:





Denna sommar har varit i båtens tecken på många vi, väldigt många turer har det blivit, många "utemiddagar".









 

Mycket bad och vattenskidor har vi oxå hunnit med
(jag har stått över de senare, men till nästa år hoppas jag på att få chansen!)



RSS 2.0