Sommaren är här

Det är verkligen varmt här i norr, rena tropikerna. Fuktigt och varmt, det regnar och åskar rätt som de är, inget bra målarväder, jag har massor med målning att göra, (som alltid på våren). Altanen är prio ett! Andreas har byggt en liten trapp och vi håller på med vindskyddsfönster, sedan måste vi fixa räcket på trappen. Hade en plan att det skulle vara klart till nästa helg, hehe... ja ni som känner mej vet ju vilken tidsoptimist jag är, än en gång är det nog bara att inse att allt tar MYCKET längre tid än jag tror! Skyller mest på vädret...

Idag har jag varit ledig, skulle på kurs, men Alfred var INTE alls okej så jag fick ringa och "sjukskriva" oss, det är inte nån förkylning eller sjuka utan något annat, vet inte vad men dagsformen var inte bra så jag hade inte hjärta att lämna honom på dagis. Det är väl någon jobbig fas i livet, gråter gör han varje gång vi lämnar honom oxå... tjurhåller fast oss, stackars liten!
Så vi har varit hemma och myst, lekt i sandlådan och cyklat lite, bara varit tillsammans. Hoppas morgondagen blir bättre!

På torsdag går Blodomloppet av stapeln, jag har verkligen inte kommit i form till det iår, det går så tungt och jag har aldrig riktigt tid att träna, så målet iår är bara att orka springa milen, det får ta den tid det tar, lite surt men men, det kommer fler år! Roligt att göra något annat tillsammans med jobbet.
På lördag ska vi åka till Lycksele djurpark, Kommunal firar 100år iår och de ordnar buss till Lycksele och inträde på djurparken, hoppas på bra väder och lagom mycket folk.

Nej nu ska jag ägna mej åt min vilde innan vi ska sova, konstigt att jag blir så trött av att ha ledigt... ;)

Lördagkväll

Idag har jag tillbringat dagen på Wiks, jag och min bror jobbade medans chefen var på kurs. Oj vad dagen gick fort, mycket folk och massor med göra, gillar det!!
Sedan fick jag äran att vara valpvakt till en liten Jämte, ååh så go han är! Hade såklart ingen kamera med, men jag ska nog lyckas fånga honom på bild innan han blir stor och jobbig :P
Baloo är för tillfället väldigt billig, enda tiken i byn löper och det ställer till de för stackarn, han är helt uppitok!! Inget fungerar som det ska...

Ikväll har vi grillat, det var ljuvligt gott... helt perfekt grillat och sallad med avocado och fetaost m.m. MUMS! Nu har grannarna rövat bort Andreas så jag får roa mej själv, har vikt tvätt och eldat, diskat och sånt spännande.

Ska lägga mej och sova så jag orkar med vedkapningen imorgon och kanske en löptur. Mitt hjärtegryn

RSS 2.0