Helg!!

Tänk om jag hade två härliga lediga dagar med min älskade familj framför mej nu... då skulle de ha varit ännu bättre! Men men, så är det inte, jag är ledig idag och får njuta, vi har gjort allt vi skulle och nu kokar potatis-soppan på spisen, huset är nyskurat och vi ska bara njuta av kvällen tillsammans.
Har gått och smittats av viruset som snurrar runt, hoppas att det inte blir värre och går över fort, jobbigt att jobba när jag inte är på topp!

Annars så har jag suttit och letat födelsedagspresenter till mej själv idag, så jag visade Andreas och sen är det bara att hoppas :P Beställde nya gardiner till vardagsrummet, nya byxor till Alfred och tröjor till Melvin, det är GALET vad killarna växer, känns knappt som jag hinner stoppa in nya kläder i garderoben innan jag måste rensa bort dem som urvuxna.

Vår nya toalett anlände idag och den snart på plats, det blir kanonbra!! Jag blir nästan avis på barna, vill oxå ha en sån fin toa! Men allt är inte färdigt än, har inga handdukshållare eller hyllor.

Nu ska jag ta och slita mej från datorn och göra klart maten!

Önskar er alla en toppenhelg!!!



Den vackraste på denna jord

Det gör ont i hjärtat av kärlek till min Alfred. Varje dag får han mej att skratta, varje dag är jag så tacksam för vår underbara son!!

 

Idag tog han sovmorgon, vilket man får om man är sjuk, men de har gjort att alla dagens rutiner förskjutits rätt mycket, så nu sover han lunch... Känns lite gruvsamt med nattningen ikväll, den blir nog sen.
Imorgon ska vi på dagis/jobb igen, Alfred har varit hemma hela veckan, sjuk sedan i fredags. Så han längtar till sina goa fröknar och vänner på dagis!

Jag har precis som jag ska bara varit till för Alfred dessa dagar, inte gjort ett enda dugg husligt arbete. Har ingen ork eller lust just nu, så då får de vara.

Andreas däremot jobbar på, bara toaletten kommer så ska den sättas dit och allt annat oxå sen ska jag visa er vår nya fina lilla toa uppe. Idag är han ute och bygger på kuren till husvagnen, det har varit ett långt avbrott mest på grund av kylan. Men vi håller tummarna för att den ska kunna användas till påsk!

Igår var det fettisdag, då gjorde vi som de flesta andra, svullade semlor, tro de eller ej men de fanns kvar så jag kunde trycka i mej en idag oxå. Har vallat mina skidor för en välbehövlig tur ikväll medan Amanda tränar fotboll, usch så jag kan äta, allt är alldeles för gott :) (Eg tycker jag nog inte ens de är usch, jag njuter verkligen av allt gott som finns) Tur jag gillar att röra på mej!





 

Fick "dyr"rosor av mina älsklingar på alla hjärtans dag, de står och doftar ljuvligt. Blir så glad och lycklig av alla underbara männsikor runt mej! Ni betyder massor!!

Hoppas Ni får en härlig onsdagkväll!!

  

Otäckt tips

Jag törs aldrig se en skräckfilm, knappt ens en thriller men däremot brukar jag kunna läsa vad som helst i bokväg, men den senaste var på håret, nästan så att jag blundade ibland... Men bra var den!



Nu ska jag äntligen ta mej an Fyrvaktaren, det finns så sällan lästid så Affe inte gillar att jag läser mina egna böcker utan de ska vara Totte eller Ingrid eller nån annan spännande bok :)

Måndagen den 15 februari

Så var det åter måndag efter en långledig helg. Vi hade stora planer inför denna helg, mycket skulle blir gjort hemma och vi skulle vara ute en massa och njuta av solen och försmaken på vårvintern. MEN så knackade ett litet virus på dörren och gjorde Alfred sjuk, han har haft närmare 40 grader på kvällarna och nätterna. Han är jättesnorig och tjock i bröstet. Detta grusade det mesta av planerna...
Men en liten sväng hann vi ut, mamma passade Alfred medan han sov middag och då smet jag ut, en snabb grillning på Lillsjön, åh det var ljuvligt gott kan jag lova!! Varma mackor och varm choklad ute finns det inget som slår. Trevligt sällskap hade jag, solen sken och nästan värmde, underbart!

Sedan har dagarna mest tillbringats med Alfred, Pettson och Findus och Teletubbies i soffan. Jag begriper inte var drängen tar sin energi ifrån, hela lördagkväll var det fullt ös, tänkte att nu är han frisk! Tempade bara för att kolla och då visar den 39,5... de är väldigt märkligt... Men sedan är det väldigt nära till gråten oxå, minsta motgång resulterar i floder av tårar. Min stackars kille. Idag är han peppar peppar feberfri än så länge, men han får såklart vara hemma, jag jobbar kväll och Andreas morgon så vi behöver nästan inte VABa heller.

Annars har jag tappat all energi, orkar inget och vill inget... Tog en tur på mina nya skateskidor i lördags men usch va jobbigt det var, det ska ju vara lätt att skate:a... Vad gör jag för fel??? Upp och ner går allt, det är väl så det är tänkt antar jag...

Idag kommer i alla fall Affes storasyskon, det blir roligt, synd jag inte hinner träffa dem idag... men resten av veckan är det bara jobb dagtid, bra!

Hoppas Ni får en fin måndag, min blir nog bättre än jag trodde ;)

RSS 2.0