Långt mellan gångerna :)

Men jag har ingen tid, ingen ork och inte så mycket att skriva heller för den delen. Ska dock göra ett försök nu!
Livet rullar på, veckorna springer fram, men trots de tycks våren aldrig komma... Jag är less på vinter och kyla, jag vill ha sol och värme!
Vi har de senaste helgerna trotsat väder och vind och varit ute med skotern på lite uteliv. Toppstugan i min hemby har besökts några gånger så även Lillsjön.
Vi har grillat mackor och druckit varm choklad, ljuvligt, ja. Men de blir fort kallt. Men jag ska inte klaga, den riktiga njutartiden borde snart vara här.
Satt ikväll och tittade på kort från förra vårvintern, och en av mina skidturer:Det är en härlig tanke nu att kunna åka skidor i t-shirt!

Jag hoppas att nästa vecka ger en försmak av vårvintern, då ska vi nämligen få besök av Ida med familj. Jag vill att vi ska kunna vara ute en massa då!
Denna vecka har varit fruktansvärd, den började med -34 och idag har de snöat och blåst otäckt kallt.

Jag har bytt jobb, nu för tiden jobbar jag bara på Wiks. Det känns bra!
(Helt klart saknar jag Er, all personal på PT/GS!)

Ikväll har vi tapetserat lite jag och gubben, tro det eller ej men vi tycker fortfarande om varann ;) Det blir sååå fint uppe i hallen, men de är lite tidigt att visa när vi inte fått upp all tapet än. Hoppas att vi får lite mer gjort i helgen.
På tal om helg så ska jag ha en hel lördag för mej själv nu på lördag, eller inte själv, i goda vänner sällskap såklart. Men utan familj. 
Vi ska på Turkbad, 5 timmars njutning hoppas jag på! 

Nu är det dags att masa mej ut i det otäcka vädret för en kvällspromenad med Baloo!
  


RSS 2.0