Fredagen den 21 januari

Helg igen :)
Denna verkar bli lagom kall, förra helgen blev en innehelg då det blev smällkallt.. igen... Så ingen varm macka är grillad än, men kanske imorgon! Alfred är fortfarande sugen på hamburgare.

Veckan började väldigt tung, jag har inte varit på topp alls, men innan den var slut vände den till det bättre! I onsdags tog jag mej iväg och "tränade" lite med trevligt sällskap! Det gjorde mej jätteglad!
Igår kom mina favoritpojkar med en ros och ett kort till mej på jobbet:Det betyder väldigt mycket att ha så underbara människor i mitt liv!

Idag har vi fortsatt torsdagsstädningen som jag gav upp igårkväll, så nu är huset lite renare och mindre rörigt. Vi är verkligen i behov av mer förvaring, vet inte hur och var vi ska klämma in det...

Idag har vi lite renovering på dagordningen, spackla, måla tak och dörrar, slipa väggar. Det var länge sedan nu så rätt som de är kanske de till och med är roligt :)

Hoppas Ni får en trevlig dag! 


Så var det helg!

Jag njuter av våra långa helger! Det är så skönt att jobba 4 dagars vecka och vara ledig fre-sön! Idag har jag och Alfred pysslat, det är jättemysigt... eller stundvis i alla fall. Min lille kille kan nämligen ALLT själv nu och har totalt tappat öronen, lyssnar inte alls. Så han tar vackert de pyssel han ska ha, klipper sönder, limmar hela bordet, använder upp ALLA klistermärken osv. Så efter en stund är det inte så mysigt längre... Men men, han lär sej väl och blir större och vips vill han inte va med mamma :(

I veckan har vi börjat dejta, middagsdejta med våra vänner. Jag och Alfred hade äran att bli bjuden på mat denna vecka. Jättegott och det bästa sällskapet! Nästa gång är de min tur att bjuda på maten!På Wiks är de lugnt och väldigt folktomt... men vi har inventeringen att roa oss med så de går bra i alla fall.

Vad helgen bjuder på vet jag inte riktigt mer än att söndagen är det först julgransplundring och sedan kalas för mamma. Imorgon hade jag väldigt gärna tagit årets första vinterutflykt, får se om vädret tillåter.
Är rätt sugen på varma mackor grillade på eld och choklad!! Alfred tjatar om hamburgare :)

Idag ska jag försöka mej på att träna lite, det var evigheter sedan så det skulle verkligen vara behövligt! Sedan har Alfred beställt pannkakor till lunch.

Ha en fin helg mina vänner!


2011

Äntligen vräker snön ner, som det ska vara! Den första tön denna vinter är på ingång, bra, då blir det lite bättre skid/skoterföre!
Här hemma börjar vardagen sakta infinna sej, denna vecka har det varit fullt hus, vilket är mysigt! Nu väntar en lugn och skön vecka med Alfred och jag på tu man hand! Det är oxå skönt!

I helgen har jag jobbat lite, det är en massa inventering just nu, efter några timmars räknande snurrar siffror och varor runt i huvudet :) Tur att jag har haft hjälp av P och Y som gjort den värsta biten, frysen! Usch jag fryser som en hund denna vinter så jag är väldigt tacksam!
Idag tog jag en lugn och ledig dag, har hälsat på mormor (själv) och ätit julgodis där! Hon gör de godaste julgodiset! Sedan hälsade jag på mamma oxå och surrade bort halva dagen. Tills telefonen ringde och gubben meddelade att middagen var serverad. Lyxdag, eller vad tycker ni!?

Ikväll sitter jag mest och gör ingenting... börjar faktiskt bli långtråkigt! Så det är väl bäst jag hittar på något...

RSS 2.0