Mellandagssemester

Så var glada julen slut slut slut... eller inte riktigt än men det som föranledde all stress och fix gick över på en ynka kväll. Men ack så trevligt vi hade! Vi var bjuda till svärmor och svärfar, hela huset fullt av barn och hungriga vuxna. Vi åt en massa gott! Fick besök av en tomte, oj så snälla barnen hade varit, även jag fick paket. Alfred orkade inte öppna alla sina paket, grät och bönade nääää när jag räkte honom ett nytt paket. Vi fick fortsätta öppnandet på juldagsmorgon.
Melvin och Amanda fick en massa fint, de var nöjda allihopa!
TUSEN TACK för en toppenjulafton!

Jag jobbade helgen efter jul, stora pengar :) Men nu har jag semester!!!! Tre härliga dagar, hade stora planer, men de grusades av kylan. Jag vill åka skidor!  
Men det kommer nog mildare dagar får jag hoppas! Istället fikar jag, hälsar på trevliga människor och har massor med tid med Alfred (idag kom även Melvin) vi sjunger och läser gosar och busar.

Snart slut på detta år, jag tänkte jobba ut det gamla och jobba in det nya, inte riktigt, vi har blivit bjudna till vänner på kvällen, ser fram emot det! Skönt att bara få komma till dukat bord, det är lyx! Har mycket trevligt sällskap på jobbet oxå så de kan knappast bli bättre ;)
Passar på att önska er alla:
 

Var rädda om varandra och hoppas att 2010 blir ett fantastiskt år!

Önskar er alla en riktigt:



Va rädda om varandra!

-24

God morgon vänner!!

Idag har vi vinter i Lavsjön, årets kallaste dag! Tvingade på barna långkalsonger och täckbyxor, Baloo gjorde en rekordsnabb morgonpink. Tur att vi inte är älgar eller harar idag, huvva stackars alla djur!
Alfred och jag "njuter" av veckans enda sovmorgon idag, vi klev upp kl 6. Sedan har Alfred gnällt och varit arg hela morgonen... Det är så mycket vilja nu för tiden, vilja att göra precis allt man inte ska! Sedan tar dagis ut sin rätt oxå, det har varit ovanligt mycket dagis på sistone, han har hållit sig frisk i ganska många dar nu. Så en lugn och skön hemmahelg ser vi fram emot!
Idag bjuder Dorotea kommun på jultallrik, jag har hört bara positivt om denna :)

Annars ska jag jobbar hela kvällen på mitt underbara jobb... Jag ÄLSKAR att slita ut både kropp och själ för detta... 
Bitter, nja, snarare less...

Nu ska jag försöka knåpa ihop ett julkort, får se om Affe går med på detta :)
Ha en fin dag mina vänner!


Lucia 2009

Den vackraste tomten i världen har lussat för mej hela morgonen, genrep inför eftermiddagen på skolan i Lavsjön antar jag :)
Kvällen igår tillbringades på hotellet, julbord med AcCell, det var ett riktigt bra julbord, mycket gott! Gick 4 vändor, så mätt blev jag :) Lucian sjöng så vackert för oss :) Men sedan vet jag inte varför jag var kvar, passar verkligen inte in i sådana tillställningar... Huvva jag blir bara upprörd över hur folk beter sig! Men trevliga vänner förgyllde ändå min kväll.
Skulle verkligen vilja printa ner ett antal pikar här och skicka ut dem i cybervärlden, men inser samtidigt att det är bara något jag kommer ångra! Jag struntar i det...
Tack alla vänliga underbara och glada människor!
 
Nu har mannen åkt till fjälls för att kolla hur det står till i husvagnen, håller tummarna för att det inte är som vi tror... Dumt att ha för mycket grejer, vi hinner inte med. Det känns lockande med ett köpfritt år, har läst endel om de som tar ett år och inte köper nått annat än livsuppehållande saker. Inga prylar, kläder eller ens presenter till sina barn... sunt för alla tror jag!

Nej nu ska vi planera ut nån go lunch jag och drängen, önskar er en alldeles fantastisk luciadag!

Julstress

Nej, jag vet inte om jag kan skylla på den, men lite ont om tid är det allt...
En liten uppdatering är det dags för.

Idag började tidigt trots ledigdag, redan 5.20 var jag uppe, Alfreds första luciatåg stod på dagordningen, sååå vackert!! Min lille kille var tomte, en väldigt fin tomte!! Alla barn var så duktiga och fina, jag blir alldeles varm i kroppen, det måste vara den bästa luciaupplevelse jag haft.
Sedan fortsatte vi på jobbet och på mormors jobb, vi tog en tur upp till kyrkan, stämningsfullt, men lite för långt tyckte Alfred som bestämde att vi skulle gå mitt i allt... Sedan slank vi in på mitt andra jobb, träffade tomtemor, sist men inte minst åkte vi hem och lussade för pappa!
Alla ni som missade oss har chansen på söndag kl 15, lucia i Lavsjön!! ;)

Annars har det varit mycket trevligt och en hel del otrevligt här, vi har t.ex. varit i Lycksele, Lavsjö Åkeri bjöd på Hotell Lappland, Ronny Eriksson, minisvit med bastu på rummet, supergod mat och lite dans, tyvärr är jag en mycket kvällstrött kvinna nu för tiden så efter maten (strax innan 12 på natten) smög jag iväg och utnyttjade hotellsängen. Min käre karl utnyttjade baren istället och kom inte i säng förrän kl var 4, gissa vem som mådde bäst och kunde äta mest frukost på morgonen. En hotellfrukost sätter jag ALDRIG på spel! Det bästa med allt!

Nu i helgen som var åkte jag till Sundsvall, för en träff med mina äldsta vänner, det var verkligen en guldhelg, vi bodde kungligt i den finaste lägenhet jag sett, som ett kråkslott men såå vackert! Vi åt jättegott, pratade och bara hade det bra! Så lugnt så jag har inte varit med om maken på länge. Vi besökte även Norra Bergets julmarknad, den var väl värd ett besök!
Hemma låg hela familjen i magsjuka, tyckte sååå synd om dem, mormor och morfar förbarmade sig över Alfred och som tack för de fick även de baciller som har hållit dem i sängen mest hela veckan. JAG som ytterst sällan åker på magsjuka trillade dit just som jag börjat ropa hej, tack och lov en lindrigare variant. Så nu hoppas jag vi kan hålla oss friska över helgerna!

I helgen är de dags för den andra julfesten, har väl aldrig svirat så mycket sedan jag blev vuxen och mamma, tre helger på raken roar jag mej, denna gång Hotellet i Dorro, julbord, vi hade den äran att bli bjudna av ACCEll, trevligt trevligt! Alfred är bokad av mormor :)

Nu tror jag jag ska unna mej en stunds läsning...bara massa lyx! Var nämligen uppe halva natten och städade, så det är nog bäst att ställa klockan så jag inte sover bort hela dan :P
Trevlig LUCIA!


RSS 2.0