Hej igen!

Helt plötsligt fick jag både tid och lust att blogg lite samtidigt :)
Livet rullar på, det är minst sagt fullt upp, det tar hela dagarna att göra ingenting! Men det är alldeles ljuvligt att vara 2 barnsmor till mina killar. Det är fantastiskt att få äran att vara mamma och få följa just dessa två gossar varje dag, njuta av alla upptåg, roliga kommentarer från Alfred, Måns charmar med sina leenden och skratt, det händer saker varje dag! Han blir så stor, på söndag är han 4 månader!

Sedan var de julmånad oxå, hur jag än försöker undvika julstressen, iårvar alla klappar köpta i november och baka de gör jag bara om jag skulle ha lust med det alltså inget krav, inget speciellt behövs. Vi är bortbjudna både julafton och juldagen så inget bök med mat och städning... Men ändå känner jag mej stressad...! Hur kommer det sig, av vad är jag stressad?
Jaja, de är bara att gilla läget och försöka njuta av allt i alla fall. Det tänds massor av ljus, fikas alldeles för ofta :) Te dricks i ofantliga mängder, har ett nytt favoritte, ICAs Julte, testa det!! En kopp glögg hinner vi med då och då.

I helgen lussade barnen, först på dagis och sedan i Lavsjön på den årliga luciafesten. Alfred har sjungit lucia/julsånger sedan i somras så det var hög tid att få lite publik :) På dagis slog dock rampfebern till och han valde att sjunga från mitt knä, goungen min!

Vi gjorde även en massa julgodis i helgen, mysigt och gott! Andreas har bakat lussebullar, väldigt goda!

Så det är vad som händer i vårt underbara liv.

  Nu ska vi gå och bygga lite på våra muskler på Lavsjögymmet :)RSS 2.0