God fortsättning!!

Så var julen 2010 över för denna gång. Vi firade hemma i Lajksjön med min familj och mormor. Lugnt och skönt! En massa god mat som mamma och pappa slitit med, nyhet på julbordet iår var makaroner (vad gör man inte för sitt enda barnbarn, jo han får för det mesta som han vill) ingen annan än Alfred åt dessa. Men han var mycket nöjd!
Min favorit på julbordet är mesefilet, sååå ljuvligt gott :) Sedan provade jag även lutfisk iår, vilket förvånade mej genom att smaka så bra! Vi åt och åt, glömde helt bort julskinkan...!

Sedan kom tomten till Alfreds stora förtjusning, han fick så många paket att han tillslut inte orkade öppna alla. Jag fick tre fina klappar, väldigt uppskattade alla tre! Presentkort på två av mina favoritställen och en kupevärmare (den värsta modellen såklart). 
Därefter blev det te och kakor, skulle så gärna vilja äta av alla sorter men orkar ju inte hur jag än försöker... Det är så sällan det dukas upp en massa kakor nu för tiden och jag är verkligen ett kakmonster så detta gillas!
När vi ätit detta så somnade jag och Alfred i mammas fotölj, medan de andra såg på Hälsoresan. En helmysig kväll!
Tyvärr glömde jag kameran, hoppas någon annan kan skicka mej lite bilder från kvällen!??

Juldagen firades hos svärföräldrarna med alla Andreas syskon med familjer. Denna kväll var ganska identisk med julaftonskvällen, massor med god mat, även nu fick barnen en massa paket. Melvin kom och förgyllde vår kväll.
 


Storkillen har något konstigt för sej just nu, inget kort på honom blir normalt, alltid ska han göra något märkligt...

Alfred fick bl.a. skidor i julklapp så vi har varit ute och tränat:Han kommer bli ett skidproffs, det är jag säker på :) Fast än så länge är de roligast att ramla, han tokskrattar hela tiden så det är inte så lätt att hålla balansen. När han försöker går de riktigt bra!

Jag är ledig hela veckan. Har gjort precis de man ska göra, vilat och gjort bara det jag vill! Jag och Alfred har lekt en massa med alla nya saker. Promenerat lite, sparkat.
Igår var jag på min gympa... ensam, men de var svetigt i alla fall! 
Veckan går fort och året lider mot sitt slut. 2010 har varit ett väldigt bra år på de flesta sätt.
Tror att 2011 kommer bli minst lika bra!

Så med detta vill jag önska er alla ett gott slut och ett ännu bättre 2011!!

(Var försiktig med raketerna, tänk på djuren!)


RSS 2.0