Torsdagstrött

Äntligen har förkylningen som hängt med mej i stort sett hela vintern gett med sej (för några dar iaf) jag har ork igen :) Men de gör att jag har 1000 saker att göra varje kväll och glömmer att lägga mej i tid.
Så piggare det är inte... men gladare!

Helgen som var bestod av en massa städning i källaren, äntligen har jag en liten pysselhörna! Många saker fattas än, en lampa och hyllor ovanför skrivbordet m.m. Men att bara få bort alla pysselsaker från hela huset och ner till min hörna i källaren, det kändes bra!
Nu har min käre sambo skrubbat alla golv i källaren med såpa så de luktar väldigt gott där! Det återstår dock många prylar som vi måste slänga/ förvara på farmors vind/ eller gömma undan på något bra sätt i huset.
Varför samlar vi på oss så många saker för??

I går bakade jag och Alfred, min son älskar att hjälpa till och är jag inte nog snabb så tas gärna egna initiativ, han har absolut anammat Farbro Melkers tanke: "...ingredienser efter behag".


Men godast är förståss att rengöra verktygen :)I helgen funderar vi på fjället, hoppas det blir så, jag vill ha sol, vindstilla och nattkallt! Var tog vårvintern vägen???


RSS 2.0