Graviditetsledig

Så har jag äntligen blivit ledig från jobb och slit. Nu ska jag vila upp mej och förbereda ankomsten av
vår lill* skrutt. Det känns konstigt, det är en väldigt knepig känsla just detta att vara hemma själv, Alfred ska gå på dagis hela juni. Det känns nästan olagligt.
Men mitt sunda förnuft övertalar mej ändå att vila i några veckor och bara ta hand om mej själv. Dock är jag inte själv då Andreas barn går i skift här hemma :) Men de är ju stora och sover mest bort dagarna. 
I juli får även Alfred sommarlov!
Alfred älskar att gå på dagis och väljer ofta de när jag frågar om han inte vill va hemma.

Denna vecka har jag hunnit med saker som jag inte gjort på flera månader, typ läst en bok, suttit i min hängstol på altanen och myst med en kopp te, tagit promenader varje dag, lagat riktig mat. Jättehärligt, jag njuter verkligen. Samtidigt som jag kan göra alla måsten utan att knäcka mej själv. Jag har planterat ut alla blommor runt huset och börjat med vårt matbords makeover, det ska förvandlas från furu till vitt. Massa slipning, tror de var båtfernissa i lacken. Nu har jag dock kommit till målningen, hoppas de blir bra!

Andreas har jobbat över nästan alla dar denna vecka, vilket jag tycker är lite tråkigt, lite stor omställning att ha massor med folk omkring sej jämt till att bli helt ensam... Men vi överlever, värst är de när jag inte klarar alla mina projekt på egen hand, bordet väger bly och de är inte så lätt att bära runt på när magen är i vägen och alla muskler förtvinat :P

Idag ska jag och Alfred cykla till Lajksjön och fika på Wiks Sommarcafe, fredagsmys!! Hoppas att magen tillåter cykling, annars få vi lifta hem med Andreas när han kommer från jobbet.

Ikväll håller vi tummarna för mina bröder som ska starta Vätternrundan, jag är mycket imponerad, som vanligt och är inte orolig alls utan bara förväntansfull att få se tider och höra kommentarer från upplevelsen! Även min fina vän Ina med karl ska cykla. Hoppas de får en fin natt och morgondag!
 
Hoppas Ni får en fin fredag!


Min stora kille

Idag är det äntligen den 2 juni, som Alfred har längtat!! Han har planerat och beställt inför denna dag så jag har aldrig hört på maken. Det är STORT att fylla 3år!!


Vi började fira redan kl 8 i morse, då kom mormor, morfar och morbror Patrik och grattade, åt frukost med oss och överöster såklart med paket :)
Sedan mitt i tårtbaket kom Melvin och Nina förbi, mitt i röran :P Tur jag får bju på fika och va lite mer social på nästa fredag då nästa kalas går av stapeln!
Innan tågtårtan var klar dök Jon, Joel och Maria upp. Mer paket och MASSOR med bus!! Tårtan blev godkänd, än om Alfred inte åt speciellt av den så är de huvudsaken att den såg bra ut tydligen :)Efter detta kom faster Marlene och farbro Rickard på fika, dock däckade jubilaren i soffan, taktikvila är nog klokt en dag som denna! Tror jag ska slänga ner mej i soffan jag med.

Funderar över var dessa tre år tagit vägen... det har i vilket fall som helst varit mitt livs lyckligaste tre år!

Hoppas Ni har en fin dag!  


RSS 2.0