Länge sedan

Tiden går snabbt, denna vecka har det varit fullt upp, den började med 150kg älg, vilket är guld värt men jobbigt att stycka och mala och allt som ska göras. Det blev två sena (nätter)kvällar i början på veckan.
På jobbet har det varit fullt upp då vi fått hem väldigt mycket saker som ska packas upp. Men de är roligt, lite som julafton när jag får öppna alla paket :)
Jag har även jobbat mer än vanligt, både fredag och lördag, så en mycket kort vecka blev det! Dock kompenserades den lite av denna lååånga dag! Jag gillar verkligen när vi går över till normaltid igen, och får en hel timme extra!
Idag har vi hälsat på våra vänner och sedan både mormor/morfar och farmor/farfar.
Jag hade tänkt åka ner och Zumba lite ikväll, men fick chansen att ta ett riktigt hårdpass med min bror (och) PaTrik. Shit vilka spagettiarmar jag har nu! 
En härlig känsla, bra för psyket är oxå att jag tog 7kg mer i bänkpress och 10kg mer i marklyft än förra gången! 
Bra är att hela Lavsjön får en egen PT här i byn på måndagkvällar, då drar vi igång styrketräning för alla medlemmar!

På tok för lite kort tas här hemma, det går i perioder för mej, och nu tas nästan inga... Men en blogg utan bilder är lite tråkig så jag bjuder väl på de ja tagit.

Förra helgen tillbringades i Umeå hos min käre bror, på lördagkväll smet jag iväg på tjejmiddag:

Vi åt fondue, (första gången för mej) väldigt gott, men framförallt ett roligt sätt att äta!
Hade väldigt roligt, vi spelade spel och surrade massa "tjejgrejer" en tokmysig kväll med några av de bästa!
Ser fram emot nästa gång!
Resten av Umeåhelgen blev mycket shopping, på sånna butiker som JULA och Biltema, Alfred var väldigt snäll så de gick över förväntan, jag passade på att handla två nya jeans, äntligen hittade jag baggyjeans igen, vilken lycka!

I tordags blev drängen av med en massa hår:Så nu är han snyggare och framförallt mindre varm om huvudet:Nu till veckan firar Wiks 90 år hela veckan, då är det verkligen värt ett besök i butiken!!
Jag har även en massa möten och dejter så jag misstänker att den veckan kommer gå minst lika fort :) 

Nu är det söndagsmys med mina killar!


Piteå

Nu är jag packad och klar inför nästa resa, om en halvtimme åker jag till Piteå, jobbresa kan man säga. Vi ska upp och köpa prylar så Ni kan komma och köpa era julklappar på Wiks sedan!
Det blir intressant tror jag! Har föreställt mej denna affär i många år, nu får jag se hur det verkligen är.
Hoppas bara vägen är torr och bar, jag vill inte ha någon is och halka.

Igår hade jag och Alfred en myslördag, eller den började med en maktkamp om vem som skulle städa upp alla klossar, han är verkligen envis min lille kille, men mamman vann tillslut! :)
Vi åkte till Dorotea på badhuset och badade, de är varmbadsveckor nu och det är ljuvligt i vattnet! Sedan beställde Affe hamburgare till lunch så de fick han och en påse med lördagsgodis, gissa om han strålade av lycka!?
(Det gjorde även jag, det finns inget som gör mej mer glad än när mina nära och kära är glada och nöjda)
Andreas åkte upp till Borga för att ordna mer med husvagnen och kuren, det blir så bra!! Goda förutsättningar finns för att det ska bli den bästa vårvintern i Borga någonsin! Lite mer plast betyder så mycket ska ni veta!

På kvällen fick vi besök, alltid lika trevligt!

Jag såg Familjen Jones som jag hade hyrt, den var bra fast slutet kändes lite som om pengarna för produktionen tvärt tog slut. Men den är värd att se tycker jag!Nej nu ska jag pallra mej iväg!
Ha en härlig söndag mina vänner!


Picknick
Ett alldeles perfekt ställe för picknick är Lillsjön, lagom långt och väldigt fint!


En helg i Sundsvall

Jag har precis tittat på Bonde söker fru, ett av mina få favvoprogram, visst det är uttjatat men jag älskar kärlek! :) Hade lätt kunnat söka om jag inte hittat min käreste redan.
Alfred somnade i knäet, en dumhet jag börjat med, men men, det lär inte vara så farligt att inte alltid somna i sängen sin. Vi har haft en mysig kväll hemma i Lajksjön, blev bjuden på mat och fick surra av mej, mammor och bröder är bäst i världen på att lyssna! Tack för det!I helgen var jag i Sundsvall hos mina goa vänner. Vi åt en massa gott och shoppade lite, gick och myste på stan, gjorde loppisfynd. Köpte ett par nya jeans och ett nytt te, "Champange cream" hur gott som helst!  
Vi sprang, klättrade i berg på dagen och dansade oss svettiga halva natten.
En supertrevlig helg med underbara vänner!
Tusen tack!!I helgen åker jag på en ny resa, denna gång till Piteå, men detta är i jobbet, men de blir roligt det oxå tror jag!
Nu ska jag fortsätta med min tvkväll med Välkommen åter!


RSS 2.0