Teater

Mitt i all feber och gråt så stack jag på teater igår, har världens bästa pappa till Affe som ställde upp trots att han börjar väldigt tidigt! En jättebra treater, Västerbottensteatern framförde Kvartetten:



"På ett hem för pensionerade operaartister bor fyra åldrade sångstjärnor. De planerar att, vid det årliga firandet av Verdis födelsedag, framföra kvartetten ur hans opera "Rigoletto", berömd för sin skönhet. Frågorna hopar sig direkt. Kan de förtfarande sjunga? Klarar de överhuvudtaget av att vistas i samma rum?

Kvartetten är en skamlöst underhållande engelsk komedi där vi möter den forna stjärnsopranen och divan Jean, den halvdementa mezzosopranen Cecily, den sexfixerade barytonen William och hans kompis tenoren Ronald som aldrig riktigt blev den stjärna han önskade. Vad händer när när ridån går ned för sista gången och karriären tar slut?"
Bild och text: Lånad från http://www.vasterbottensteatern.se/

Gillade den verkligen! Trodde den skulle vara lite tung och kanske lite tråkig, men vilken tur jag hade fel! Det går inte att förklara, men de var som en av replikerna, bra konst är det bara om det berör inne i en (i hjärtat, själen, kroppen) och denna berörde mej! Har ni möjlighet så gå och se den!

Tack Ulla, för en underbar födelsedagspresent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0