God morgon onsdag!

Samma gråväder idag, men det känns ganska behagligt. Jag är superslö, vi gör knappt nån nytta alls, bara låter dagarna gå. :)

Andreas däremot har fått upp räcket på altanen och ikväll ska han förhoppningsvis få grinden klar oxå så då kan vi börja vara ute på altanen, om det tänker bli lite varmare förståss. Jag tänkte försöka mej på att sätta upp ljuskronan, men de är nog dagens planer.

Ikväll ska vi gå bort i byn och fika, pappa J fyller nämligen väldigt nära 30, det ser jag fram emot. Igårkväll var vi åt andra hållet i byn och fick jordgubbar med grädde, smarrigt!!
Idag börjar St Olovsloppet, ett lopp mellan Östersund och Trondheim, min bror springer i Dorotealaget, så vi håller tummarna!!

Nej nu ska jag ta och ringa polisen... :)
Ha en toppendag!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hoppas Ni får bättre väder snart, så ni kan utnytta fina altanen ordentligt! :) Det där loppet låter häftigt! Vilken bror? Varför är du inte med och springer?! ;)

Polisen... men så elak har jag väl inte varit?!??! :)



HA en bra dag! KRAM

2009-07-08 @ 15:21:53
Postat av: Jenny

Toppen gör det! ;)

2009-07-08 @ 16:38:15
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Postat av: Marianne

Sofie: Min minsta bror springer. Nästa år ska jag kanske vara med om jag får, iår har jag alldeles för lite lust att vara borta från min Affe. Sedan har jag ju klassfest oxå.

Nej Sofie du är aldrig elak, inte mot mej i alla fall :)

Kram

2009-07-08 @ 22:16:57
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Postat av: Kia

Ja, de är jättemysigt med hotell. Och frukosten slår ju allt! ;)

Sköt om er! Kram

2009-07-09 @ 09:14:07
URL: http://4barnsmamma.blogspot.com
Postat av: Veronica

Hade tänkt springa ikväll, men har flyttat fram det tills imorgon. Har inte hört nått/hört av mej till M, så jag vet inte hur hon gör!

2009-07-09 @ 19:00:56
URL: http://veraw.blogg.se/
Postat av: Jenny

Joo nätterna gör nog sitt. Men Michael är faktiskt min första stora kärlek. Jag skrev till och med om honom på våra önskegrejer i skolan. Att jag skulle bli större fort och gifta mig med honom. Och jag var heelt seriös! :)

2009-07-09 @ 22:27:05
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0