Helgen

I helgen invigde hela familjen husvagnen i Borgafjäll! Åh vilken helg att inviga, det har aldrig varit bättre väder i februari, lördagen var det endast -5 och SOL! Söndagen var lite kallare men solen sken från en klarblå himmel utan ett moln, den värmde till och med!
Vi har tillbringat dagarna i slalombacken, på lördan åkte jag och sedan på söndan åkte Andreas, perfekt då han kan ha mina pjäxor och skidor! :) Vi fyndade pjäxor till Melvin oxå då de vi hade var två storlekar för stora. Det var perfekt i backen, mjukt och isfritt! Alfred satt i vagnen och var nöjd halva dagarna, en sån himla snäll pojke!

I husvagnen var det ett mindre kaos, eftersom ingen utom jag är van att bo i husvagn med allt vad det innebär så blev det mycket tjat och inlärning, för det är en konst! Men de gick dock långt över förväntan, hade ställt in mej på ett STORT kaos, så jag är så nöjd!

Nu har vi checkat vagnen och vet förhoppningsvis vad vi behöver kompletera inför sportlovet då det är tänkt 9 dar i husvagnen, får se hur länge vi står ut med varandra ;)

 Då jag väl fick med mej kameran upp i backen så tog såklart strömmen slut, så det blev inte så många häftiga bilder, kan dock berätta att Melvin blivit en stjärna på att åka, förra året var det störtlopp rakt utför utan den minsta kontroll, iår kan han allt! :) Häftigt att de kan utvecklas utan att åka!
Amanda såg vi inte till så mycket, en blå blixt susade förbi oss lite då och då :)



  

Älskar fjällen, längtar tills dagarna blir varma och vi kan sitta ute och njuta även med Alfred,
prio ett på inköpslistan är solskydd och solbrillor!



Tack för alla Alla hjärtansdag hälsningar via sms! Det värmer! Vi "glömde bort" den dagen, men gjorde det man ska av den i alla fall, umgicks hela familjen!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Åh vad härligt det ser ut....

vilken norrlandslängtan man får!

Kram

2009-02-16 @ 09:40:34
URL: http://blueangel.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vilken härlig dag i backen!! :) Här åkte vi längdskidor i går, gick halvknackligt som vanligt... du gör nog rätt i att lära barna när de är små! ;)

2009-02-16 @ 10:01:52
URL: http://sofie-sofie-sofie.blogspot.com/
Postat av: Nina H

Blir så varm i mitt hjärta varje gång jag ser Melvin. Å tack för mms:et på han i lördags =) Måste ju komma upp till borgafjäll någon gång och titta då han åker! Nu får du vila upp dig i två veckor och ladda krafterna för 9 dagar i en husvagn =) Kan behövas det ;-) Ha en mysig dag! Vi ska upp till skolan snart och hämta Melvin å han ska få visa upp lillebror!

2009-02-16 @ 10:24:29
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja gud vilken superhelg att vara i fjället. Vi hade lika fint här i Umeå. Och idag är det också solsken med ca -8 som är helt okej. ;)

2009-02-16 @ 13:56:59
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0