Hej på er kära bloggläsare!

Det är lite lite inlägg nu för tiden, och så kommer det att förbli en tid framöver. För som en av mina nära vänner, så är även min tid dyrbar!! :)
Det har varit en fullspäckad vecka, i tisdags var det tunnbröbak hela dagen, som tur är så fick vi sällskap av min mästerbagerska till mor, som fixat och ställt i ordning innan! Massor med gott påskbröd fick belv det i alla fall. Andreas har fått in knixen han oxå, jättefina bröd!
Sedan har vi bytt arbetsuppgifter jag och min karl... Alfred mår som en prins efter en halv vecka med pappa, men pappa är enormt sliten och vet nu inte hur han ska klara av mer tid med vår underbart gossjuke son ;)

Älskar att han fått insikten om hur mina dagar ser ut, hoppas han aldrig glömmer det!

Jag försöker få till lite kondis och styrka inför Blodomloppet och även för mitt välbefinnande såklart, löpträningen denna vecka har blivit alldeles för komprimerad, ons, tors och imorse... Men jag hoppas det går att planera bättre framöver! Känns bra i kroppen, har så himla fint sällskap som peppar och gör de väldigt trevligt att springa!
Så nu ser jag fram emot en motionsrik påsk, så mina nära och kära, ge mej inte för många påskägg, ta hand om Alfred en timme istället och skicka ut mej på nån tur!

Tänk att det redan är påsk, och inget före har vi kvar alls, tur ni kom förra helgen Sofie, Alexandra och Susanne, för nu är det regn regn och åter regn! Skulle vilja ha kvar lite snö till nästa helg så jag hinner dra min son i vår fina pulka, vet ju aldrig om man orkar han nästa år...

Var ner och vägde guldklimpen i onsdags oxå 11040g och 2,5cm längre än sist.
Nej som skrivet min tid är dyrbar, nu ska vi till Bränna och mysa hela helgen!

Ha det fint!!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Han är ju en sån goding eran lilla Alfred!

Ja nog äre nyttigt att papporna får känna på hur det är att vara hemma oxå.

Sam är så otroligt mammig nu. Men det är då tur att Mikael ska va hemma i två veckor nu så då kommer han få ta hand om Sam en hel del... Har jag planerat iaf men det slutar väl med att jag inte släpper ifrån mig han.

Hoppas ni har det mysigt i Bränna i helgen!

2009-04-03 @ 23:23:49
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Jenny

Huga, jag trodde du skulle skriva att du skulle ge upp totalt med bloggen. Det får du ju inte göra. Däremot är det helt okej att prioritera in mer av sin tid hos familjen, men ge inte upp helt.



Jadu det förstår jag. Jag ska skaffa hund, den ska få min extra tid. Barn får vi väl se om man hinner med eller något. höhö Tur jag har Alfred att leka med. :)



Det är bra att du får komma ut, det är inte bra att bli för rastlös. Det är så man blir utbränd tror jag. Och min inställning till löpning är ju att jag fan inte kan. Men Benny har lovat att lära mig. Men det betyder ju iof att man måste refresha minnet och börja han med. Vi får se hur det går. :) Nå blodlopp blir det nog inte iaf. ;)



Hoppa ni också får en toppenhelg stumpan!!!

PUss o Kram

2009-04-03 @ 23:33:29
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Postat av: Nina

Glad påsk till er!

Fast vi syns ju ikväll eller imorron!

Hoppas vi får fint väder i påsk =)

2009-04-08 @ 13:17:13
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0