Myskväll

Promenaden igår var uppfriskande kan man säga, kändes som det var -15 grader fast det bara var -2, blåste kallt, men fram kom vi, med röda kinder :)

drängen hade det varmt och skönt, han sov hela vägen, Baloo han snusade hela tiden och skulle in i skogen, så antagligen hade vi sällskap av något mindre eller större djur oxå!
Helgshandlade på Wiks och sedan liftade vi hem med Andreas.

Middagen blev en succe, men kort på mat ser oftast bara jätteäckliga ut, men förrätten får ni se!Efter en lång och jättemysig middag åkte vi ner och tände ljus på våra näras gravar, det är såå vackert att gå där i mörkret bland alla tända ljus! Då märks det tydligt att vi INTE har glömt bort att fira Alla själars dag! Drängen tyckte om att titta på alla ljus han oxå, sa inte ett ord, bara såg med stora ögon på när vi tände ljus efter ljus...

Väl hemma igen så provade vi att se en av filmerna, The last legion, den var helt okej, det bästa var att Alfred var helt nöjd med att sitta med oss och gosa, annars brukar de inte gå att sitta still. Så efter en hel film, massa gott så somnade vi gott allihopa i samma säng, struntade i min "lediga" natt, går inte lägga sig någon annanstans efter denna myskväll ;) Fick sova en hel del i alla fall!!

Hem igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0