Ingen bättring

lika förkylda idag, bara med lite mindre ork... å i morse kände Andreas oxå av halsen, så det slutar väl med att vi ligger under täcket hela helgen, vi som hade tänkt åka till Strömsund och julhandla det sista... Men kanske vi blir tvärfriska innan kvällen!? Hoppas!

Idag slutar Andreas kl. 14 och det känns skönt att få hjälp då! Det är så hemskt att inte va på topp när drängen verkligen behöver mej!

Igår fick jag mina Tupperware produkter, jättefina! Hoppas de håller i massor med år nu! :) Köpte bl.a. en giftfri nappflaska/pipmugg det känns väldigt bra för jag har inte gillat att servera maten i de vanliga nappflaskorna (nu äter han ju nästan aldrig ur flaska men ändå de få gånger han gjort det) Men nu kan han äta bäst han vill :) Åh jag behöver inte må dåligt...

Har ändå varit duktig och beställt julkorten nyss, de kommer bli såå fina! Så Du kan ju hoppas att Du är en av de som får ett :) Har även fixat julklapparna från Alfred till mormor, morfar farmor och farfar.

Nej nu ska ja krypa ner och gosa oss friska!

Ha en fin dag!
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Krya på er vännen!!!

Kram kram

hoppas på ett av julkorten Hihi!

2008-12-05 @ 13:58:26
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: Nadja

Tack för kommentaren:) Ja, visst måste det väl vara bättre för honom att vara hemma med farmor än att vara med oss i Vilhelmina, men det känns som sagt som att alla "dömer" oss för att vi lämnar honom några timmar!



Visst ska du vara med på föräldraträffen på tisdag?:)

2008-12-05 @ 17:13:11
URL: http://nadjaerixon.blogg.se/nadjaeriksson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0