Dagen före dopparedagen

Idag är det även mammas och pappas 19:e bröllopsdag.
Det har varit lite bloggtorka och tidsbrist. I söndags firade vi lilla julafton med Andreas syskon med familjer, den enda som inte var med var svärfar, men han får ju inte träffa alla våra smittor så de fick bli så iår. Jättegod mat och mysigt var det, även tomtebesök :)
De stora barnen åkte till sina mammor för jul och nyårsfirande igår, det blev som vanligt tomt... Tur vi har Alfred och Baloo!!

Sedan har jag hjälpt till lite där jag brukar innan jul, bara för stämningens skull! Pappa var med drängen hela dagen igår och de hade de toppenbra!
Inatt var dock ingen bra natt, Alfred skrek och grät ända till kl halv 5, spelade ingen roll vad vi gjorde... Helt utmattad och en alvedon somnade han där på morgonsidan, stackars stackars liten!! Åh inte gör det de hela bättre att han har en nybörjar mamma, som inte har nån koll på vad det kan vara, trodde det var magen, men så visade det sig idag att det var öronen.
Åkte till farbro doktorn i Åsele som konstaterade samma som vi och nu ska vi blir friska med äcklig medicin! Sen får det vara nog, nu har han vart sjuk och hängig fram och tillbaka sedan början på november. 

Ikväll skulle vi ha uppesittarkväll, men de fanns tyvärr ingen ork, och Alfred går före allt och alla, så vi har suttit i soffan och myst. Lite besök fick vi, eller mest jag och det var jättetrevligt. Alfred fick paket, en jättemjuk och go julbjörn. Som han lovar att ha framme när ni kommer och hälsar på i hans framtida hem! ;)


Jag är kanontrött så nu hägrar sängen, har fått hålla mej vaken bara för andra dosen medicin som ska i nu strax! Sedan får jag hoppas att Alfred är lika trött som vi och sover hela natten.
Imorgon blir det jul i Lajksjön!

Sov så gott! 

Kommentarer
Postat av: Kia

Stackars liten! Elina har just avslutat sin penicillinkur för öronen! :( Inge skoj! Hoppas han snart blir piggare! Kram kram

2008-12-23 @ 22:33:56
URL: http://4barnsmamma.blogspot.com
Postat av: Erika

Hoppas att lillAlfred kryar på sig!..och att

Ni får sova i nå´n ordning!

2008-12-23 @ 23:29:53
URL: http://tallbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0