Potatisplockning



Min duktiga kille! Först en hel dag på dagis och sedan en kväll på mormor och morfars potatisland. Ändå var det ingen speciellt trött kille igårkväll kl 20. Fattar inte var han tar energin ifrån :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh va söt han är lille Alfred! :D



Jo jag har också haft lite dåligt samvete för Rutan när jag bara sitter med skolböckerna nonstop (eller jo kiss o bajsstopp - för oss båda då;) haha), och allra värst är det ju när Benny jobbar så han inte kommer hem på hela kvällen. Då springer Rutan bara runt och drar i saker så blir vi ovänner. ;) Känns igen? ;) haha



Tack för din pepp att du tycker jag är duktig som pluggar så mkt konstigt. :) Det behövs! Funderade på hoppa bloggkursen, men då ska Linda skugge föreläsa för oss - då blev de kul igen. ;) hahaa 3kurser är egentligen för mycket för min smak. Men men, de är roliga kurser så då får de gå. :)

Kramar

2009-09-18 @ 12:46:10
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Postat av: Nina

Men så stor han har blivit sen sist jag såg han!

Trivs han på dagis?



Önskar er en trevlig helg!

Kramar

2009-09-18 @ 18:03:00
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Jämarns, jag tror bestämt detta var den sötaste pärplockaren jag någonsin sett!!!! Hoppas det går bra för Baloo idag å att ni får en fågel, har en orre som jag funderar på att tillreda till nästa helg, ska bara leta reda på något kul recept... Och jag håller med, NU är det helt underbart i naturen, man går omkring med ett leende i skogen. Stor kram och fortsatt trevlig helg!

2009-09-20 @ 08:05:23
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0