Regn idag...

Vi hade ju så många planer för denna lediga dag... Vedkapning, målning osv. Men de kan ju ge sej, förhoppningsvis Ikväll är vi bjudna på mat av lilla mamma. Blir gott och trevligt kan jag garantera!

Hade tänkt springa lite idag oxå, får ju inte lägga av mej, jag har så lätt att göra de när målet är nått. Men inte denna gång!

Alfred bjöd oss på en sovmorgon idag oxå, nästan till 7.30, vilken lyx! Hade önskat mej en av Andreas, men de brukar inte gå igenom, så de var tur lilleman fixade det! Han springer runt och pratar hela tiden, de nya ordet är "tutte" och de säger han HELA dagarna lång! :)

Baloo har blivit knäpp oxå, usch jag skäms för han... Rymmer och flyger på andras stackars hundar, det är något väldigt illa med honom, är nervös som en asp. Åskan igår gjorde det bara värre, sedan tror jag att det flyttat hit bevingade varelser som stör honom mycket... Tur i oturen var att hunden han "gav sej på" (för övrigt så var det väl som att ge igen, för de var han som flög på Baloo sist) var dubbelt så stor, men de kunde ju hänt någon annan... Ingen skada på någon av dem. Men nu är det verkligen inte roligt för Baloo, hundbur och koppeltvång jämt.
Ber tusen miljoner gånger om ursäkt!!! Skäms väldigt mycket och är sååå besviken på Baloo!

Det är nog bara att inse att han är förstörd, att bli på flugen och hundtuggad först som valp och sedan som unghund har gjort att han inte litar på andra hanhundar alls. Sedan är ju de flesta andra hundar hundgårds och jakthundar som är rätt så arga på varann, väldigt mycket revalitet.
Men vi får väl se hur det fungerar med koppeltvånget, han blir ju så jäkla skällig när han sitter fast. Ångrar bittert att vi skaffade hund då vi gjorde det... Fel tid i livet kanske och definitivt fel plats på jorden.

Nog med gnällandet, måste rädda min son som fastnat under soffan...

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ok men då är det bara att se till att du har en vass å bra kniv gärna en mindre modell.. sen när du kavlar så använder du florsocker som du strör under så det inte fastnar men vänd inte på "degen" hela tiden då för då blir det ju vitt på båda sidorna av florscker inte så kul om man har färgad sugerpaste !!

Jag brukar köpa en nylonstrumpa som jag klipper av foten och fyller den med florsocker och dudda med den under degen då kommer det lagomt lite för blir det ´för mycket under "torkar" sugerpasten.Och sen blir det cool om man gör liksom armarna för sig å benen å kroppen för sig å så vidare å så lägger man ihop dom sen .. men detn gör man ju som man vill .. men man får mer liv i björnen på det viset å kan vika benene åt olika håll å så !!!Lycka till !!!

2009-05-21 @ 11:37:32
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Nina

Tråkigt det där med Baloo =(Ja vi blev hemma idag, vi far kanske imorron istället! Såg ut att bli bättre väder fredag-lördag =) Så det kan vi hoppas på =)

Melvin hälsar så mycket!

2009-05-21 @ 12:33:23
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0